Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predavanje o principima i razvoju e-uprave za rukovodni kadar državne uprave

Objavljeno: 19.03.2018. 18:00 Autor: MJU

Predavanje na temu "e-Uprava - motor reforme javne uprave" održaće se u utorak, 20.marta 2018. godine u organizaciji Ministarstva javne uprave i saradnji sa Upravom za kadrove sa ciljem edukacije rukovodećeg kadra i zaposlenih u državnoj upravi o značaju i prednostima elektronske uprave i primjeni elektronskih servisa.

Predavanje je u cilju širenja svijesti o procesu razvoja e-uprave koja predstavlja ne samo obavezu ,već i potrebu svakog zaposlenog u javnoj administraciji.

Elektronska uprava je Strategijom reforme javne uprave prepoznata kao jedan od ključnih stubova transformacije procesa u javnoj upravi. Tehnološki napredak mora ići u korak sa promjenom svijesti svakog zaposnenog, a naročito rukovodećeg kadra koji ima odgovornost da prepozna značaj orjentacije Vlade Crne Gore ka savremenoj i servisno orjentisanoj upravi.

Na predavanju će biti razmatrana pitanja: Šta je e-uprava?, Koji su to preduslovi za njen razvoj?, Šta su benefiti a šta su barijere?

Agendu možete pogledati ovdje

Ministarstvo javne uprave

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?