Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предавање о принципима и развоју е-управе за руководни кадар државне управе

Објављено: 19.03.2018. 18:00 Аутор: МЈУ

Предавање на тему "е-Управа - мотор реформе јавне управе" одржаће се у уторак, 20.марта 2018. године у организацији Министарства јавне управе и сарадњи са Управом за кадрове са циљем едукације руководец́ег кадра и запослених у државној управи о значају и предностима електронске управе и примјени електронских сервиса.

Предавање је у циљу ширења свијести о процесу развоја е-управе која представља не само обавезу ,већ и потребу сваког запосленог у јавној администрацији.

Електронска управа је Стратегијом реформе јавне управе препозната као један од кључних стубова трансформације процеса у јавној управи. Технолошки напредак мора ићи у корак са промјеном свијести сваког запосненог, а нарочито руководећег кадра који има одговорност да препозна значај орјентације Владе Црне Горе ка савременој и сервисно орјентисаној управи.

На предавању ће бити разматрана питања: Шта је е-управа?, Који су то предуслови за њен развој?, Шта су бенефити а шта су баријере?

Агенду можете погледати овдје

Министарство јавне управе

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?