Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Krivična prijava u redovnom postupku protiv dva maloljetnika zbog sumnje da su počinila KD nasilničko ponašanje na štetu doktora HMP ispred Doma učenika u Baru

Objavljeno: 20.03.2018. 20:10 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su podnijeli krivičnu prijavu protiv dva lica za koja se sumnja da su napala doktora Službe hitne medicinske pomoći ispred Doma učenika u Baru. Protiv dva maloljetnika nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava u redovno postupku zbog postojanja osnoavne sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Naime, Dežurna služba CB Bar je 15.03.2018. godine obaviještena od strane T.M, ljekara zaposlenog u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna. On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo.

Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih.

Službenici CB Bar su identifikovali lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i tom prilikom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnih V.J. (17) i M.V. (17), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo na štetu doktora HMP T.M.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?