Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Кривична пријава у редовном поступку против два малољетника због сумње да су починила КД насилничко понашање на штету доктора ХМП испред Дома ученика у Бару

Објављено: 20.03.2018. 20:10 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су поднијели кривичну пријаву против два лица за која се сумња да су напала доктора Службе хитне медицинске помоћи испред Дома ученика у Бару. Против два малољетника надлежном тужиоцу поднијета кривична пријава у редовно поступку због постојања осноавне сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање.

Наиме, Дежурна служба ЦБ Бар је 15.03.2018. године обавијештена од стране Т.М, љекара запосленог у Служби хитне медицинске помоћи у Бару, да је приликом службене интервенције – пружања љекарске помоћи једном лицу нападнут испред Дома ученка у Бару од стране њему непознатих лица за која је навео да су највјероватније малољетна. Он је навео да су се та лица након напада дала у бјекство.

Службеници ЦБ Бар су одмах по сазнању изашли на лице мјеста, обавили више разговора и прикупили обавјештења у циљу идентификације извршилаца. На основу полицијских мјера и радњи дошло се до сазнања о идентитету лица која су, како се сумња, напала доктора Т.М. С тим у вези другом Центру безбједности упућен је захтјев за проналазак лица и узимања изјава од њих.

Службеници ЦБ Бар су идентификовали лица за која се сумња да су починила кривично дјело насилничко понашање и том приликом државном тужиоцу за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Бару поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против малољетних В.Ј. (17) и М.В. (17), оба из Подгорице, због постојања основане сумње да су починили ово кривично дјело на штету доктора ХМП Т.М.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?