Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Pretresom stana pronađeno oko 800 grama marihuane; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 22.03.2018. 14:31 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar juče su lišili slobode D.N. (20), rođenog u Cetinju a nastanjenog u Baru, i oduzeli skoro 800 grama marihuane koju je ovo lice, kako se sumnja, držalo u namjeri stavljanja u promet.

Naime, službenici CB Bar su 21.03.2018. godine, postupajući po naredbi pribavljenoj od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje se nalaze u Baru a koje koristi D.N.

Kada je na vratima stana ugledao policijske službenike, D.N. je sa balkona stana odbacio ranac koji je pao na zemljanu podlogu ispred ulaza zgrade u kojoj živi. U rancu se nalazila 371 pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 763,9 grama. Takođe, u kuhinji stana, tačnije u sudoperi, pronađena je crna kožna torba u kojoj se nalazila jedna pvc kesica sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droge marihuana, bruto mase 1,40 grama.

O događaju su obaviješteni policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge koji su preduzeli dalje mjere i radnje u predmetu. O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.N. liši slobode. Nakon lišenja slobode, D.N. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena opojna droga biće dostavljena Forenzičkom centru radi vještačenja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?