Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Претресом стана пронађено око 800 грама марихуане; осумњичени лишен слободе

Објављено: 22.03.2018. 14:31 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар јуче су лишили слободе Д.Н. (20), рођеног у Цетињу а настањеног у Бару, и одузели скоро 800 грама марихуане коју је ово лице, како се сумња, држало у намјери стављања у промет.

Наиме, службеници ЦБ Бар су 21.03.2018. године, поступајући по наредби прибављеној од стране судије за истрагу Основног суда у Бару, извршили претрес стана и других просторија које се налазе у Бару а које користи Д.Н.

Када је на вратима стана угледао полицијске службенике, Д.Н. је са балкона стана одбацио ранац који је пао на земљану подлогу испред улаза зграде у којој живи. У ранцу се налазила 371 пвц кесица са садржајем биљне материје зелене боје за коју се сумња да је опојна дроге марихуана, бруто масе 763,9 грама. Такође, у кухињи стана, тачније у судопери, пронађена је црна кожна торба у којој се налазила једна пвц кесица са садржајем биљне материје зелене боје за коју се сумња да је опојна дроге марихуана, бруто масе 1,40 грама.

О догађају су обавијештени полицијски службеници Одсјека за борбу против дроге који су предузели даље мјере и радње у предмету. О свему је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Д.Н. лиши слободе. Након лишења слободе, Д.Н. је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Пронађена опојна дрога биће достављена Форензичком центру ради вјештачења.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?