Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Pronađena marihuana; tri krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantna lica

Objavljeno: 27.03.2018. 19:30 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući po operativnim saznanjima, kontolom lica pronašli i oduzeli opojnu drogu marihuanu. U prethodnom periodu nadležnom tužiocu službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica podnijete krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili tri krivična djela.
Naime, službenici OB Cetinje su, 24.03.2018 godine oko 23,35 časova, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Ivan Begovoj, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Ford Fusion” kojim je upravljao P.M. (36), državljanin Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Budvi. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.
Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.
Takođe, službenici OB Cetinje su protiv tri bezbjednosno interesantna lica nadležnom tužiocu podnijeli krivčne prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je su počinili tri krivična djela. Protiv S.T. (40), službenici OB Cetinje su podnijeli krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, protiv Ž.M. (43) je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok je protiv F.R. (33) podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?