Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Пронађена марихуана; три кривичне пријаве против три безбједносно интересантна лица

Објављено: 27.03.2018. 19:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, поступајући по оперативним сазнањима, контолом лица пронашли и одузели опојну дрогу марихуану. У претходном периоду надлежном тужиоцу службеници ОБ Цетиње су против три безбједносно интересантна лица поднијете кривичне пријаве због постојања основане сумње да су починили три кривична дјела.
Наиме, службеници ОБ Цетиње су, 24.03.2018 године око 23,35 часова, поступајући по оперативним сазнањима, у улици Иван Беговој, зауставили путничко моторно возило марке „Форд Фусион” којим је управљао П.М. (36), држављанин Републике Србије, са привременим боравком у Будви. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели замотуљак са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.
Одузета опојна дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.
О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорци који ће се након вјештачења изјаснити о квалификацији дјела.
Такође, службеници ОБ Цетиње су против три безбједносно интересантна лица надлежном тужиоцу поднијели кривчне пријаве због постојања основане сумње да је су починили три кривична дјела. Против С.Т. (40), службеници ОБ Цетиње су поднијели кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, против Ж.М. (43) је поднијета кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа, док је против Ф.Р. (33) поднијета кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело превара.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?