Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Reagovanje na netačne tvrdnje ND Vijesti

Objavljeno: 28.03.2018. 21:03 Autor: mku
Nezavisni dnevnik Vijesti je 28. marta na naslovnoj, drugoj i trećoj strani objavio netačnu tvrdnju da je ministar kulture Aleksandar Bogdanović “lažni počasni građanin Majami Biča”.

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović postao je počasni građanin Majami Biča 26. maja 2017. godine. Navedeno priznanje, koje je uručila zamjenica gradonačelnika Majami Biča Kristen Rozen Gonzales, je u ime Gradonačelnika Prijestonice primio tadašnji zamjenik gradonačelnika Momčilo Martinović. Ministar Bogdanović se u tom periodu nalazio na međunarodnoj konferenciji, organizovanoj od strane UN, u Meksiku.

Zahtijevamo da Nezavisni dnevnik Vijesti objavi ovu ispravku na istim stranama, a u skladu sa članom 28 Zakona o medijima.

Takođe, očekujemo javno izvinjenje ND Vijesti ministru Bogdanoviću zbog objavljenih neistina, kao i da objavi ko je iz uprave Majami Biča saopštio da “nemaju nikakvih dokumenata o tome da je gospodin Bogdanović počasni građanin Majami Biča”.


MKU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?