Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање на нетачне тврдње НД Вијести

Објављено: 28.03.2018. 21:03 Аутор: мку
Независни дневник Вијести је 28. марта на насловној, другој и трећој страни објавио нетачну тврдњу да је министар културе Александар Богдановић “лажни почасни грађанин Мајами Бича”.

Министар културе Александар Богдановић постао је почасни грађанин Мајами Бича 26. маја 2017. године. Наведено признање, које је уручила замјеница градоначелника Мајами Бича Кристен Розен Гонзалес, је у име Градоначелника Пријестонице примио тадашњи замјеник градоначелника Момчило Мартиновић. Министар Богдановић се у том периоду налазио на међународној конференцији, организованој од стране УН, у Мексику.

Захтијевамо да Независни дневник Вијести објави ову исправку на истим странама, а у складу са чланом 28 Закона о медијима.

Такође, очекујемо јавно извињење НД Вијести министру Богдановићу због објављених неистина, као и да објави ко је из управе Мајами Бича саопштио да “немају никаквих докумената о томе да је господин Богдановић почасни грађанин Мајами Бича”.


MKU
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?