Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: U Tirani drugi sastanak Upravnog odbora međunarodnog instituta

Objavljeno: 29.03.2018. 16:40 Autor: Ministarstvo nauke
Ministarka nauke, dr Sanja Damjanović, učestvovaće i predsjedavaće drugim sastankom Upravnog odbora za regionalni projekat “Uspostavljanje Međunarodnog instituta za održive tehnologije na prostoru Jugoistočne Evrope” koji će se održati u Tirani, Albanija, 30. marta 2018. godine.

Na drugom sastanku Upravnog odbora glavna tema će biti izbor jedne od dvije opcije projekta, oko kojeg treba da se usaglase učesnice na projektu. Takođe, planirano je i razmatranje inicijalnog teksta Memoranduma o saradnji.

Potpisivanje Memoranduma je inicijativa predsjednika Republike Bugarske, g-dina Rumena Radeva, koju je podržao Međuvladin Upravni odbor projekta na prvom sastanku, održanom u Sofiji, Bugarska, 30. januara 2018. godine.

Predsjedavajuća Upravnim odborom, ministarka nauke Crne Gore dr Sanja Damjanović, u saradnji sa pravnim timom, pripremila je inicijalni tekst Nacrta Memoranduma o saradnji, koji će biti razmatran na drugom sastanku Upravnog odbora.
                                                 
MINISTARSTVO NAUKE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?