Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: У Тирани други састанак Управног одбора међународног института

Објављено: 29.03.2018. 16:40 Аутор: Министарство науке
Министарка науке, др Сања Дамјановић, учествоваће и предсједаваће другим састанком Управног одбора за регионални пројекат “Успостављање Међународног института за одрживе технологије на простору Југоисточне Европе” који ће се одржати у Тирани, Албанија, 30. марта 2018. године.

На другом састанку Управног одбора главна тема ће бити избор једне од двије опције пројекта, око којег треба да се усагласе учеснице на пројекту. Такође, планирано је и разматрање иницијалног текста Меморандума о сарадњи.

Потписивање Меморандума је иницијатива предсједника Републике Бугарске, г-дина Румена Радева, коју је подржао Међувладин Управни одбор пројекта на првом састанку, одржаном у Софији, Бугарска, 30. јануара 2018. године.

Предсједавајућа Управним одбором, министарка науке Црне Горе др Сања Дамјановић, у сарадњи са правним тимом, припремила је иницијални текст Нацрта Меморандума о сарадњи, који ће бити разматран на другом састанку Управног одбора.
                                                 
МИНИСТАРСТВО НАУКЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?