Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za dostavljanje radova za međunarodnu naučnu konferenciju o trendovima u razvoju turizma

Objavljeno: 30.03.2018. 16:37 Autor: Ministarstvo kulture
Peta međunarodna naučna konferencija “Trendovi u razvoju turizma i hotelijerstva” koju organizuje Fakultet za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore, biće organizovana u oktobru, u okviru programa Evropske godine kulturne baštine, koji koordinira Ministarstvo kulture.

Naučna konferencija otvorena je za istraživače koji se bave teorijom i praksom u oblasti turizma i hotelijerstva, ali i za stručnjake i predstavnike hotelijerskih i turističkih preduzeća. Apstakti i radovi se mogu slati na mail adresu fth_conference@ac.me, a rok za predaju je 15.05.2018. godine.

Na Konferenciji će, između ostalih, biti obrađena tema razvoja kulturnog turizma sa posebnim osvrtom na očuvanje, unaprijeđenje i valorizaciju kulturne baštine, a partneri u realizaciji biće Pomorski fakultet Univerziteta Crne Gore, Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu – Sveučilišta u Rijeci i Fakultet tehničkih nauka - Univerzitet “Ismail Qemali”, Vlora, Albanija. Cilj konferencije je da pruži pregled različitih iskustava i dobrih praksi u oblasti turizma i hotelijerstva, a kako bi se poboljšalo razumijevanje izazova u dinamičnom ekonomskom okruženju.

Više informacija možete pronaći ovdje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?