Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за достављање радова за међународну научну конференцију о трендовима у развоју туризма

Објављено: 30.03.2018. 16:37 Аутор: Министарство културе
Пета међународна научна конференција “Трендови у развоју туризма и хотелијерства” коју организује Факултет за туризам и хотелијерство Универзитета Црне Горе, биће организована у октобру, у оквиру програма Европске године културне баштине, који координира Министарство културе.

Научна конференција отворена је за истраживаче који се баве теоријом и праксом у области туризма и хотелијерства, али и за стручњаке и представнике хотелијерских и туристичких предузећа. Апстакти и радови се могу слати на маил адресу фтх_цонференце@ац.ме, а рок за предају је 15.05.2018. године.

На Конференцији ће, између осталих, бити обрађена тема развоја културног туризма са посебним освртом на очување, унапријеђење и валоризацију културне баштине, а партнери у реализацији биће Поморски факултет Универзитета Црне Горе, Поморски факултет Свеучилишта у Сплиту, Факултет за менаџмент у туризму и угоститељству – Свеучилишта у Ријеци и Факултет техничких наука - Универзитет “Исмаил Qемали”, Влора, Албанија. Циљ конференције је да пружи преглед различитих искустава и добрих пракси у области туризма и хотелијерства, а како би се побољшало разумијевање изазова у динамичном економском окружењу.

Више информација можете пронаћи овдје.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?