Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Povodom Dana NATO: Bošković i general Daković u Danilovgradu obilaze kasarnu i Rsojevicu

Objavljeno: 03.04.2018. 18:51 Autor: mod
Ministar odbrane mr Predrag Bošković i v.d načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Ilija Daković posjetiće sjutra u Danilovgradu, povodom 4. aprila, Dana NATO, kasarnu „Milovan Šaranović“ i lokaciju Rsojevica, na kojoj će se graditi stambena zgrada za potrebe pripadnika Vojske Crne Gore.

Ministar Bošković i general Daković će u kasarni imati sastanak sa predstavnicima jedinica koje su u njoj smještene, Pješadijskog bataljona, Centra za obuku, Čete specijalnih snaga i Logističkog bataljona. 
 
Bošković će potom sa predsjednikom Opštine Danilovgrad, Branislavom Đuranovićem obići lokaciju Rsojevica na kojoj su u toku pripremni radovi za izgradnju stambene zgrade, nakon čega će dati izjavu za medije.

Pored ministra i predsjednika Opštine, izjavu će dati i kapetanica Sanja Pejović, koja uskoro preuzima svoju funkciju u SHAPE-u, u belgijskom gradu Mons. 
 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?