Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Поводом Дана НАТО: Бошковић и генерал Даковић у Даниловграду обилазе касарну и Рсојевицу

Објављено: 03.04.2018. 18:51 Аутор: мод
Министар одбране мр Предраг Бошковић и в.д начелника Генералштаба Војске Црне Горе, бригадни генерал Илија Даковић посјетиће сјутра у Даниловграду, поводом 4. априла, Дана НАТО, касарну „Милован Шарановић“ и локацију Рсојевица, на којој ће се градити стамбена зграда за потребе припадника Војске Црне Горе.

Министар Бошковић и генерал Даковић ће у касарни имати састанак са представницима јединица које су у њој смјештене, Пјешадијског батаљона, Центра за обуку, Чете специјалних снага и Логистичког батаљона. 
 
Бошковић ће потом са предсједником Општине Даниловград, Браниславом Ђурановићем обићи локацију Рсојевица на којој су у току припремни радови за изградњу стамбене зграде, након чега ће дати изјаву за медије.

Поред министра и предсједника Општине, изјаву ће дати и капетаница Сања Пејовић, која ускоро преузима своју функцију у СХАПЕ-у, у белгијском граду Монс. 
 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?