Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Međunarodni umjetnički konkurs „Reciklirana pčela“ (ENO program) - izmjena u propozicijama za učešće i produženje roka

Objavljeno: 13.04.2018. 18:52 Autor: PR služba

Povodom umjetničkog konkursa „Reciklirana pčela“ koji je raspisala slovenačka ENO mreža obrazovnih ustanova u okviru međunarodnog programa Environment online (ENO), obavještavamo vas da je došlo do izmjene u propozicijama za učešće a koja se odnosi na broj 'recikliranih pčela' koje svaka ustanova može da podnese na konkurs.

Svaka obrazovna ustanova sada može da pošalje najviše tri rada, umjesto ranije samo jednog.

Rok za slanje radova je takođe produžen. Radovi treba da stignu najkasnije do 10. maja 2018. godine u Sloveniju na adresu:

HIŠA MEDU BOŽNAR
CHILDREN’S ART CONTEST
Polhov Gradec 72,
1355 Polhov Gradec,
Slovenia

Sajt za prijavu na konkurs (pod linkom REGISTER HERE) je sledeći: https://sites.google.com/a/enoprogramme.org/enotreeday/home/eno-art-bee-contest?pli=1

Kontakt mejl za više informacija: darinka.orel@guest.arnes.si

Da podsjetimo da će se u okviru ove inicijative koja ima za cilj promociju i obilježavanje prvog Svjetskog dan pčela 20. maja, 18. maja održati i globalna ENO godišnja akcija sadnje sadnica voćki za sve obrazovne ustanove koje žele da podrže ovu kampanju.

Više informacija se može naći na gore pomenutom sajtu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?