Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Међународни умјетнички конкурс „Рециклирана пчела“ (ЕНО програм) - измјена у пропозицијама за учешће и продужење рока

Објављено: 13.04.2018. 18:52 Аутор: ПР служба

Поводом умјетничког конкурса „Рециклирана пчела“ који је расписала словеначка ЕНО мрежа образовних установа у оквиру међународног програма Енвиронмент онлине (ЕНО), обавјештавамо вас да је дошло до измјене у пропозицијама за учешће а која се односи на број 'рециклираних пчела' које свака установа може да поднесе на конкурс.

Свака образовна установа сада може да пошаље највише три рада, умјесто раније само једног.

Рок за слање радова је такође продужен. Радови треба да стигну најкасније до 10. маја 2018. године у Словенију на адресу:

ХИША МЕДУ БОЖНАР
ЦХИЛДРЕН’С АРТ ЦОНТЕСТ
Полхов Градец 72,
1355 Полхов Градец,
Словениа

Сајт за пријаву на конкурс (под линком РЕГИСТЕР ХЕРЕ) је следећи: хттпс://ситес.гоогле.цом/а/енопрограмме.орг/енотреедаy/хоме/ено-арт-бее-цонтест?пли=1

Контакт мејл за више информација: даринка.орел@гуест.арнес.си

Да подсјетимо да ће се у оквиру ове иницијативе која има за циљ промоцију и обиљежавање првог Свјетског дан пчела 20. маја, 18. маја одржати и глобална ЕНО годишња акција садње садница воћки за све образовне установе које желе да подрже ову кампању.

Више информација се може наћи на горе поменутом сајту.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?