Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Novi pozivi JRC za pristup istraživačkoj infrastrukturi

Objavljeno: 27.04.2018. 15:24 Autor: Ministarstvo nauke
Udruženi istraživački centar (JRC) od nedavno je omogućio pristup istraživačkoj infrastrukturi u svojim institutima širom Evrope u cilju širenja i razmjene naučnih znanja, podsticanja konkurentnosti, povezvanja nauke i privrede, ali, prije svega, omogućavanja obuka i treninga.

Danas su objavljena dva poziva, i to:

Za pristup objektu u kojem se istražuju svojstva materijala od aktinoida u ekstremnim uslovima
(Properties of Actinide Materials under Extreme Conditions - PAMEC facility)
, koji se nalazi u Karlsruhe, Njemačkoj.

Sve detalje ovog poziva i uslove za prijavljivanje možete pronaći na sljedećoj web stranici: https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/calls/relevance/2018-1-RD-ActUsLab-PAMEC

Za pristup Laboratoriji za goriva i istraživanje materijala (Fuels and Materials Research - FMR), koja se, takođe, nalazi u Karlsruhe, Njemačkoj.

Sve detalje ovog poziva i uslove za prijavljivanje možete pronaći na sljedećoj web stranici: https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/calls/relevance/2018-1-RD-ActUsLab-FMR


Rok za prijavljivanje za oba poziva je 31. avgust 2018. godine.

Za sve detalje možete se obratiti Nacionalnoj kontakt osobi za JRC, Marijeti Barjaktarović Lanzardi, na sljedeću e-mail adresu: marijeta.barjaktarovic@mna.gov.me, i/ili na broj telefona 020/234-577.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?