Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Нови позиви ЈРЦ за приступ истраживачкој инфраструктури

Објављено: 27.04.2018. 15:24 Аутор: Министарство науке
Удружени истраживачки центар (ЈРЦ) од недавно је омогућио приступ истраживачкој инфраструктури у својим институтима широм Европе у циљу ширења и размјене научних знања, подстицања конкурентности, повезвања науке и привреде, али, прије свега, омогућавања обука и тренинга.

Данас су објављена два позива, и то:

За приступ објекту у којем се истражују својства материјала од актиноида у екстремним условима
(Пропертиес оф Ацтиниде Материалс ундер Еxтреме Цондитионс - ПАМЕЦ фацилитy)
, који се налази у Карлсрухе, Њемачкој.

Све детаље овог позива и услове за пријављивање можете пронаћи на сљедећој web страници: хттпс://ец.еуропа.еу/јрц/ен/ресеарцх-фацилитy/опен-аццесс/цаллс/релеванце/2018-1-РД-АцтУсЛаб-ПАМЕЦ

За приступ Лабораторији за горива и истраживање материјала (Фуелс анд Материалс Ресеарцх - ФМР), која се, такође, налази у Карлсрухе, Њемачкој.

Све детаље овог позива и услове за пријављивање можете пронаћи на сљедећој web страници: хттпс://ец.еуропа.еу/јрц/ен/ресеарцх-фацилитy/опен-аццесс/цаллс/релеванце/2018-1-РД-АцтУсЛаб-ФМР


Рок за пријављивање за оба позива је 31. август 2018. године.

За све детаље можете се обратити Националној контакт особи за ЈРЦ, Маријети Барјактаровић Ланзарди, на сљедећу е-маил адресу: маријета.барјактаровиц@мна.гов.ме, и/или на број телефона 020/234-577.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?