Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Pronađeno i oduzeto više od kilogram marihuane;osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 01.05.2018. 23:20 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a –Centra bezbjednosti Podgorica su u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droga danas, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje droga, pronašli i oduzeli oko 1100 grama marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode.

Naime, službenici CB Podgorica su, 01.05.2018. godine oko 01,30 časova, u ulici II Crnogorskog bataljona, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Volvo“ podgoričkih registarskih oznakakojim je upravljao S.Đ. (19) iz Podgorice. Prilikom kontrole vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine 1120 grama.

Opojna droga je izuzeta od strane službenika Odsjeka i biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.Đ. duži vremenski period bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge marihuana, a koju je, kako se sumnja, nabavljao u većim količinama (više od jednog kilograma), sa namjerom daljeg stavljanja u promet na području Podgorice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?