Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађено и одузето више од килограм марихуане;осумњичени лишен слободе

Објављено: 01.05.2018. 23:20 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а –Центра безбједности Подгорица су у садејству са службеницима Одсјека за борбу против дрога данас, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања тзв. уличне продаје дрога, пронашли и одузели око 1100 грама марихуане. Осумњичени је лишен слободе.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 01.05.2018. године око 01,30 часова, у улици ИИ Црногорског батаљона, извршили контролу путничког моторног возила марке „Волво“ подгоричких регистарских ознакакојим је управљао С.Ђ. (19) из Подгорице. Приликом контроле возила полицијски службеници су у пртљажнику пронашли једно веће пвц паковање са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана укупне тежине 1120 грама.

Опојна дрога је изузета од стране службеника Одсјека и биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да се С.Ђ. дужи временски период бавио набавком и стављањем у промет опојне дроге марихуана, а коју је, како се сумња, набављао у већим количинама (више од једног килограма), са намјером даљег стављања у промет на подручју Подгорице.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се С.Ђ. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?