Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija „Ka boljoj upravi u Crnoj Gori”

Objavljeno: 09.05.2018. 16:56 Autor: MJU

Državni sekretar Ministarstva javne uprave, Goran Jovetić učestvovaće na konferenciji „Ka boljoj upravi u Crnoj Gori”, u četvrtak, 10. maja 2018. godine, u organizaciji Instituta alternativa.

U uvodnom dijelu Konferencije govoriće i predsjednik Upravnog odbora Institut alternativa, Stevo Muk i šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivo Orav.

Konferencija će se održati 10. maja u hotelu Ramada u Podgorici, sa početkom u 11 časova.

Konferencija predstavlja završni događaj projekta ”Civilno društvo za dobru upravu: „Da služi i zasluži!”, koji sprovode Institut alternativa, Bonum, Natura, Novi horizont i Centar za istraživačko novinarstvo, a koji finansiraju Evropska unija u okviru programa podrške razvoju lokalnih organizacija civilnog društva i Balkanski fond za demokratiju (BTD), projekat Njemačkog Maršalovog fonda SAD (GMF).

Glavni cilj projekta je da unaprijedi prakse dobrog upravljanja u Crnoj Gori, kao i da pruži nezavisni monitoring reforme javne uprave i ojača kapacitete organizacija civilnog društva za slične buduće aktivnosti.

Institut alternativa će predstaviti ključne nalaze drugog po redu monitoringa reforme javne uprave, te time pružiti nezavisnu i spoljnu perspektivu ovog procesa od strane civilnog društva.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?