Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција „Ка бољој управи у Црној Гори”

Објављено: 09.05.2018. 16:56 Аутор: МЈУ

Државни секретар Министарства јавне управе, Горан Јоветић учествоваће на конференцији „Ка бољој управи у Црној Гори”, у четвртак, 10. маја 2018. године, у организацији Института алтернатива.

У уводном дијелу Конференције говориће и предсједник Управног одбора Институт алтернатива, Стево Мук и шеф Делегације Европске уније у Црној Гори Аиво Орав.

Конференција ће се одржати 10. маја у хотелу Рамада у Подгорици, са почетком у 11 часова.

Конференција представља завршни догађај пројекта ”Цивилно друштво за добру управу: „Да служи и заслужи!”, који спроводе Институт алтернатива, Бонум, Натура, Нови хоризонт и Центар за истраживачко новинарство, а који финансирају Европска унија у оквиру програма подршке развоју локалних организација цивилног друштва и Балкански фонд за демократију (БТД), пројекат Њемачког Маршаловог фонда САД (ГМФ).

Главни циљ пројекта је да унаприједи праксе доброг управљања у Црној Гори, као и да пружи независни мониторинг реформе јавне управе и ојача капацитете организација цивилног друштва за сличне будуће активности.

Институт алтернатива ће представити кључне налазе другог по реду мониторинга реформе јавне управе, те тиме пружити независну и спољну перспективу овог процеса од стране цивилног друштва.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?