Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

H2020 Marija Sklodovska Kiri Individualne stipendije: Grčka fondacija za evropsku i vanjsku politiku kao institucija domaćin

Objavljeno: 16.05.2018. 15:57 Autor: Ministarstvo nauke
Grčka fondacija za evropsku i vanjsku politiku (Hellenic Foundation for European and Foreign Policy – ELIAMEP) poziva iskusne istraživače da iskoriste mogućnost Marija Kiri poziva za Individualne stipendije i vrše istraživanja u trajanju od 12 do 24 mjeseca u ovoj fondaciji.

Više informacija o ovoj fondaciji, kao i detaljima izbora kandidata možete pogledati ovdje.

Zainteresovani kandidati trebaju svoj CV, rezime projektne ideje na dvije stranice i Motivaciono pismo da dostave najkasnije do 30. juna 2018. godine na sljedeću e-mail adresu: development@eliamep.gr

Za sva dodatna pitanja koja se odnose na Marija Sklodovska Kiri poziv za Individualne stipendije možete se obratiti nacionalnim kontakt osobama, Filipu Petroviću, e-mail: fpetrovic@ac.me, tel. 020 414 250, i Marijeti Barjaktarović Lanzardi, e-mail: marijeta.barjaktarovic@mna.gov.me, tel. 067 314 178.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?