Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Х2020 Марија Склодовска Кири Индивидуалне стипендије: Грчка фондација за европску и вањску политику као институција домаћин

Објављено: 16.05.2018. 15:57 Аутор: Министарство науке
Грчка фондација за европску и вањску политику (Хеллениц Фоундатион фор Еуропеан анд Фореигн Полицy – ЕЛИАМЕП) позива искусне истраживаче да искористе могућност Марија Кири позива за Индивидуалне стипендије и врше истраживања у трајању од 12 до 24 мјесеца у овој фондацији.

Више информација о овој фондацији, као и детаљима избора кандидата можете погледати овдје.

Заинтересовани кандидати требају свој ЦВ, резиме пројектне идеје на двије странице и Мотивационо писмо да доставе најкасније до 30. јуна 2018. године на сљедећу е-маил адресу: девелопмент@елиамеп.гр

За сва додатна питања која се односе на Марија Склодовска Кири позив за Индивидуалне стипендије можете се обратити националним контакт особама, Филипу Петровићу, е-маил: фпетровиц@ац.ме, тел. 020 414 250, и Маријети Барјактаровић Ланзарди, е-маил: маријета.барјактаровиц@мна.гов.ме, тел. 067 314 178.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?