Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv na javnu raspravu o Nacrtu zakona o državnoj upravi

Objavljeno: 16.05.2018. 19:42 Autor: mj

Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12), Ministarstvo javne uprave daje na javnu raspravu

 

NACRT ZAKONA O DRŽAVNOJ UPRAVI

i upućuje 

   JAVNI POZIV 

 

Građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona mogu se dostaviti Ministarstvu javne uprave, Rimski trg broj 45 ili na fax 020/241-790, kao i na e-mail: marija.tomovic@mju.gov.me i jelena.pejovic@mju.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona, trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva javne uprave i portalu e- uprave.

Nacrt zakona o državnoj upravi možete preuzeti ovdje

 Program javne rasprave možete preuzeti ovdje

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

 

 

 


 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?