Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив на јавну расправу о Нацрту закона о државној управи

Објављено: 16.05.2018. 19:42 Аутор: мј

На основу чл. 6 и 11 став 1 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“, број 12/12), Министарство јавне управе даје на јавну расправу

 

НАЦРТ ЗАКОНА О ДРЖАВНОЈ УПРАВИ

и упућује 

   ЈАВНИ ПОЗИВ 

 

Грађанима, научним и стручним институцијама, државним органима, Главном граду, Пријестоници, општинама, струковним удружењима, политичким странкама, синдикатима, вјерским заједницама, невладиним организацијама, међународним организацијама, медијима и свим заинтересованим организацијама и заједницама да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Нацрта закона.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт закона могу се доставити Министарству јавне управе, Римски трг број 45 или на фаx 020/241-790, као и на е-маил: марија.томовиц@мју.гов.ме и јелена.пејовиц@мју.гов.ме.

Јавна расправа о Нацрту закона, трајаће 40 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства јавне управе и порталу е- управе.

Нацрт закона о државној управи можете преузети овдје

 Програм јавне расправе можете преузети овдје

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

 

 

 


 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?