Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Svečano otkriveni Olimpijski sat, odbrojava dane do početka Igara malih zemalja “Montenegro 2019”

Objavljeno: 29.05.2018. 14:57 Autor: Ministarstvo sporta
Subota, 26. Maj 2018.- U Budvi je svečano otkriven “Olimpijski sat” koji će odbrojavati dane, sate i minute do početka Igara malih zemalja Evrope “Montenegro 2019” koje će se sljedeće godine, od 26. maja do 1. juna. održati u Budvi, Podgorici, Baru, Cetinju i Tivtu.

Olimpijski sat, koji je postavljen na ulazu u Budvu, otkrio je na prigodnoj svečanosti, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

Manifestacijom ,,Godinu dana prije – Montenegro 2019" ispred zidina budvanskog Starog grada obilježena je i godišnjica do početka tog, najvećeg multi-sportskog takmičenja u Crnoj Gori, koje će u našu državu dovesti, više od hiljadu takmičara, kao i još toliko članova nacionalnih timova – trenera, medicinskog osoblja – i zvaničnika nacionalnih olimpijskih i sportskih asocijacija.

Na svečanosti, na kojoj je predstavljen značaj Igara malih zemalja i za Budvu i za Crnu Goru, govorili su predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, gradonačelnik Budve Dragan Krapović, direktor direktorata za sport u Ministarstvu sporta Miloš Lalević, kao i Jovana Ramović, iz NVO Volonteri 2019.

U revijalnom dijelu programa učestvovali su najmlađi sportisti iz odbojkaških klubova Mediteran i Libero, gimnastičarskog kluba Budva i karate kluba Budva.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?