Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Свечано откривени Олимпијски сат, одбројава дане до почетка Игара малих земаља “Монтенегро 2019”

Објављено: 29.05.2018. 14:57 Аутор: Министарство спорта
Субота, 26. Мај 2018.- У Будви је свечано откривен “Олимпијски сат” који ће одбројавати дане, сате и минуте до почетка Игара малих земаља Европе “Монтенегро 2019” које ће се сљедеће године, од 26. маја до 1. јуна. одржати у Будви, Подгорици, Бару, Цетињу и Тивту.

Олимпијски сат, који је постављен на улазу у Будву, открио је на пригодној свечаности, предсједник Црногорског олимпијског комитета Душан Симоновић.

Манифестацијом ,,Годину дана прије – Монтенегро 2019" испред зидина будванског Старог града обиљежена је и годишњица до почетка тог, највећег мулти-спортског такмичења у Црној Гори, које ће у нашу државу довести, више од хиљаду такмичара, као и још толико чланова националних тимова – тренера, медицинског особља – и званичника националних олимпијских и спортских асоцијација.

На свечаности, на којој је представљен значај Игара малих земаља и за Будву и за Црну Гору, говорили су предсједник Црногорског олимпијског комитета Душан Симоновић, градоначелник Будве Драган Краповић, директор директората за спорт у Министарству спорта Милош Лалевић, као и Јована Рамовић, из НВО Волонтери 2019.

У ревијалном дијелу програма учествовали су најмлађи спортисти из одбојкашких клубова Медитеран и Либеро, гимнастичарског клуба Будва и карате клуба Будва.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?