Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Napad na G.J. rasvijetljen u kratkom roku

Objavljeno: 06.06.2018. 18:35 Autor: UP
Povodom informacije koju su mediji objavili, a koja se odnosi na to da je sinoć u Nikšiću napadnut G.J. (50), novinar RTCG iz Nikšića, obavještavamo vas sljedeće:

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su u veoma kratkom roku identifikovali lice za koje se sumnja da je napalo G.J. i nanijelo mu tjelesne povrede. Događaju je prethodnio verbalni konflikt koji su G.J. i ovo lice imali u jednom ugostiteljskom objektu. O svemu obaviješten tužilac koji će kvalifikovati događaj.

Naime, Dežurna službe CB Nikšić je, 06.06.2018. godine oko 01,20 časova, obaviještena od strane zaposlenih u Medicinskom centru Nikšić, da se njihova ekipa uputila u ulicu Jola Piletića, jer su dobili obavještenje da u toj ulici se nalazi lice sa povrdama u predjelu glave. Na lice mjesta je upućena patrola policije gdje je zatekla G.J.

G.J. su konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici CB Nikšić, nakon ukazane ljekarske pomoći ovom licu, nisu mogli obaviti razgovor sa njim na okolnosti zadobijanja povreda i on je zadržan na posmatranju na Odjeljenju hirurgije u MC NIkšić.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja policijski službenici CB Nikšić su na osnovu operativnih saznanja identifikovali lice za koje se sumnja da je napalo G.J. i nanijelo mu povrede. Radi se o P.G. (19) iz Nikšića i on je potom, iste večeri oko 03,30 časova, doveden u službene prostorije CB Nikšić.

Kriminalističkom obradom došlo se do sumnje da je ovom događaju prethodnio verbalni konflikt koji su ova dva lica imala u jednom ugostiteljskom objektu u Nikšiću.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da mu se P.G. privede sa predmetima spisa na dalju nadležnost, nakon čega će izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?