Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Напад на Г.Ј. расвијетљен у кратком року

Објављено: 06.06.2018. 18:35 Аутор: УП
Поводом информације коју су медији објавили, а која се односи на то да је синоћ у Никшићу нападнут Г.Ј. (50), новинар РТЦГ из Никшића, обавјештавамо вас сљедеће:

Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су у веома кратком року идентификовали лице за које се сумња да је напало Г.Ј. и нанијело му тјелесне повреде. Догађају је претходнио вербални конфликт који су Г.Ј. и ово лице имали у једном угоститељском објекту. О свему обавијештен тужилац који ће квалификовати догађај.

Наиме, Дежурна службе ЦБ Никшић је, 06.06.2018. године око 01,20 часова, обавијештена од стране запослених у Медицинском центру Никшић, да се њихова екипа упутила у улицу Јола Пилетића, јер су добили обавјештење да у тој улици се налази лице са поврдама у предјелу главе. На лице мјеста је упућена патрола полиције гдје је затекла Г.Ј.

Г.Ј. су констатоване лаке тјелесне повреде. Полицијски службеници ЦБ Никшић, након указане љекарске помоћи овом лицу, нису могли обавити разговор са њим на околности задобијања повреда и он је задржан на посматрању на Одјељењу хирургије у МЦ НИкшић.

Предузимајући мјере и радње у циљу расвјетљавања догађаја полицијски службеници ЦБ Никшић су на основу оперативних сазнања идентификовали лице за које се сумња да је напало Г.Ј. и нанијело му повреде. Ради се о П.Г. (19) из Никшића и он је потом, исте вечери око 03,30 часова, доведен у службене просторије ЦБ Никшић.

Криминалистичком обрадом дошло се до сумње да је овом догађају претходнио вербални конфликт који су ова два лица имала у једном угоститељском објекту у Никшићу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је наложио да му се П.Г. приведе са предметима списа на даљу надлежност, након чега ће извршити правну квалификацију догађаја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?