Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nuhodžić sjutra u Sarajevu

Objavljeno: 06.06.2018. 19:34 Autor: MUP
Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, učestvovaće sjutra, 7. juna 2018. godine, na sastanku na visokom nivou koji se održava u Sarajevu, u organizaciji Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

U kontekstu migracionih izazova, ministri unutrašnjih poslova iz regiona, zemalja članica Evropske unije i predstavnici Evropske komisije i nadležnih međunarodnih organizacija (FRONTEX, IOM, UNHCR) će analizirati trenutnu situaciju u ovoj oblasti. Cilj sastanka je da se definišu budući koraci koje treba preduzeti u zajedničkom suočavanju sa problemom migracija. U prvom panelu će se govoriti o bezbjednosnim aspektima i borbi protiv ilegalnih migracija, a u drugom o humanitarnom aspektu migracionih kretanja.

Na marginama sastanka, planirano je da se ministar Nuhodžić sastane sa Herbertom Kiklom, saveznim ministrom unutrašnjih poslova Republike Austrije.

O detaljima sjutrašnjeg događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena putem saopštenja, a medijima će biti dostavljen foto i video materijal.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?