Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић сјутра у Сарајеву

Објављено: 06.06.2018. 19:34 Аутор: МУП
Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, учествоваће сјутра, 7. јуна 2018. године, на састанку на високом нивоу који се одржава у Сарајеву, у организацији Министарства безбједности Босне и Херцеговине.

У контексту миграционих изазова, министри унутрашњих послова из региона, земаља чланица Европске уније и представници Европске комисије и надлежних међународних организација (ФРОНТЕX, ИОМ, УНХЦР) ће анализирати тренутну ситуацију у овој области. Циљ састанка је да се дефинишу будући кораци које треба предузети у заједничком суочавању са проблемом миграција. У првом панелу ће се говорити о безбједносним аспектима и борби против илегалних миграција, а у другом о хуманитарном аспекту миграционих кретања.

На маргинама састанка, планирано је да се министар Нухоџић састане са Хербертом Киклом, савезним министром унутрашњих послова Републике Аустрије.

О детаљима сјутрашњег догађаја јавност ће бити благовремено обавијештена путем саопштења, а медијима ће бити достављен фото и видео материјал.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?