Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministarka Pribilović učestvuje na ministarskoj konferenciji „Dobra uprava na Zapadnom Balkanu“ u Mostaru

Objavljeno: 11.06.2018. 16:47 Autor: MJU

Ministarka javne uprave Suzana Pribilović učestvovaće na ministarskoj konferenciji „Dobra uprava na Zapadnom Balkanu12. i 13. juna u Mostaru.

Konferencija će okupiti ministre zadužene za javnu upravu i finansije Zapadnog Balkana s ciljem da se ojača uloga ovih ministarstava u regionu. Reforma javne uprave, zajedno s vladavinom prava i ekonomskim upravljanjem i dalje je ključni prioritet u procesu proširenja, kao i pitanje od fundamentalnog značaja za uspjeh u političkim i ekonomskim reformama i izgradnji osnove za primjenu pravila i standarda EU.

Ministarka Pribilović će učestvovati i na panelu“ Starteški okvir za reformu javne uprave: Stanje, izazovi i budući planovi“, u okviru Konferencije.

Konferencija je, pored predstavnike državnih uprava na visokom nivou koji se bave reformom javne uprave, upravljanjem javnim finansijama i evropskim integracijama usmjerena na predstavnike Evropske komisije (DG NEAR i DG BUDGET), OECD/SIGMA, uvažene međunarodne organizacije, partnere, organizacije civilnog društva i ostale.

Konferenciju organizuje Regionalna škola za državnu upravu (ReSPA) u saradnji sa Ministarstvom pravde Bosne i Hercegovine.

Ministarstvo javne uprave

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?