Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарка Прибиловић учествује на министарској конференцији „Добра управа на Западном Балкану“ у Мостару

Објављено: 11.06.2018. 16:47 Аутор: МЈУ

Министарка јавне управе Сузана Прибиловић учествоваће на министарској конференцији „Добра управа на Западном Балкану12. и 13. јуна у Мостару.

Конференција ће окупити министре задужене за јавну управу и финансије Западног Балкана с циљем да се ојача улога ових министарстава у региону. Реформа јавне управе, заједно с владавином права и економским управљањем и даље је кључни приоритет у процесу проширења, као и питање од фундаменталног значаја за успјех у политичким и економским реформама и изградњи основе за примјену правила и стандарда ЕУ.

Министарка Прибиловић ће учествовати и на панелу“ Стартешки оквир за реформу јавне управе: Стање, изазови и будући планови“, у оквиру Конференције.

Конференција је, поред представнике државних управа на високом нивоу који се баве реформом јавне управе, управљањем јавним финансијама и европским интеграцијама усмјерена на представнике Европске комисије (ДГ НЕАР и ДГ БУДГЕТ), ОЕЦД/СИГМА, уважене међународне организације, партнере, организације цивилног друштва и остале.

Конференцију организује Регионална школа за државну управу (РеСПА) у сарадњи са Министарством правде Босне и Херцеговине.

Министарство јавне управе

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?