Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Osumnjičeni za tešku krađu identifikovan i lišen slobode

Objavljeno: 27.06.2018. 20:35 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici OB Cetinje su, preduzimajući operativne mjere i radnje, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode S.M. (29) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu kioska brze hrane „Mala Kužina“ u Cetinju. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počino na način što je u noći između 26. i 27.06.2018. godine obio kiosk brze hrane i iz unutrašnjosti objekta otuđio fiskalnu kasu u kojoj se nalazila izvjesna količina novca.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa. Za ovo lice je određno zadržavanje u policijskim prostorijama.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?