Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Осумњичени за тешку крађу идентификован и лишен слободе

Објављено: 27.06.2018. 20:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, у кратком року расвијетлили кривично дјело тешка крађа и том приликом лишили слободе лице осумњичено да је починило ово кривично дјело.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, предузимајући оперативне мјере и радње, у кратком року идентификовали и лишили слободе С.М. (29) из Цетиња због постојања сумње да је починио кривично дјело тешка крађа на штету киоска брзе хране „Мала Кужина“ у Цетињу. Он је, како се сумња, ово кривично дјело почино на начин што је у ноћи између 26. и 27.06.2018. године обио киоск брзе хране и из унутрашњости објекта отуђио фискалну касу у којој се налазила извјесна количина новца.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Цетињу који је наложио да се ово лице лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починило кривично дјело тешка крађа. За ово лице је одређно задржавање у полицијским просторијама.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?