Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno dokumentaciju-Javni konkurs ,,Pokreni se zajedno za mlade"

Objavljeno: 28.06.2018. 17:59 Autor: Ministarstvo sporta
Na osnovu člana 32g stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17), a nakon završetka Javnog konkursa „Pokreni se - zajedno za mlade“ objavljenog 14.05.2018. godine, Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija Ministarstva sporta u 2018. godini, u oblastima društvene brige o mladima i razvoju civilnog društva i volonterizma, objavljuje Listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno dokumentaciju, koju možete preuzeti ovdje.

Nevladine organizacije sa ove liste dužne su da otklone utvrđene nedostatke u roku od pet dana, od dana objavljivanja liste na internet stranici Ministarstva sporta i portalu E-uprave, zaključno sa utorkom 03.07.2018. godine.

MINISTARSTVO SPORTA



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?