Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно документацију-Јавни конкурс ,,Покрени се заједно за младе"

Објављено: 28.06.2018. 17:59 Аутор: Министарство спорта
На основу члана 32г став 2 Закона о невладиним организацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), а након завршетка Јавног конкурса „Покрени се - заједно за младе“ објављеног 14.05.2018. године, Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација Министарства спорта у 2018. години, у областима друштвене бриге о младима и развоју цивилног друштва и волонтеризма, објављује Листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно документацију, коју можете преузети овдје.

Невладине организације са ове листе дужне су да отклоне утврђене недостатке у року од пет дана, од дана објављивања листе на интернет страници Министарства спорта и порталу Е-управе, закључно са уторком 03.07.2018. године.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?