Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan sastanak sa predstavnicima Šangajske akademije za društvene nauke

Objavljeno: 29.06.2018. 16:47 Autor: MJU

 

Generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju i programe pomoći Ministarstva javne uprave, Admir Šahmanović održao je danas sastanak sa predstavnicima delegacije Šangajske akademije za društvene nauke u organizaciji RESPA-e.

Na sastanku su predstavljeni rezultati i preduzete aktivnosti Ministarstva javne uprave u sprovođenju reforme javne uprave i ciljeva definisanih Startegijom reforme javne uprave.

Sastanak je bio I prilika da se definišu oblasti saradnje u narednom periodu.

Takođe, zaključeno da će se u budućem periodu raditi na jačanju saradnje Akademije i ReSPA-e, odnosno sa zemljama iz Zapadnog Balkana.

Šangajska akademije za društvene nauke jedna je od vodećih think tank-ova i istaknuta akademska institucija u Kini, koja uključuje 17 institucija i više od 20 međudisciplinarnih centara koja zapošljava 760 ljudi. Akademija ima za cilj da razvije transkontinentalne projekte, a do sada je potpisala preko 60 kooperativnih sporazuma sa međunarodnim partnerima.

Ministarstvo javne uprave

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?