Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан састанак са представницима Шангајске академије за друштвене науке

Објављено: 29.06.2018. 16:47 Аутор: МЈУ

 

Генерални директор Директората за међународну сарадњу и програме помоћи Министарства јавне управе, Адмир Шахмановић одржао је данас састанак са представницима делегације Шангајске академије за друштвене науке у организацији РЕСПА-е.

На састанку су представљени резултати и предузете активности Министарства јавне управе у спровођењу реформе јавне управе и циљева дефинисаних Стартегијом реформе јавне управе.

Састанак је био И прилика да се дефинишу области сарадње у наредном периоду.

Такође, закључено да ће се у будућем периоду радити на јачању сарадње Академије и РеСПА-е, односно са земљама из Западног Балкана.

Шангајска академије за друштвене науке једна је од водећих тхинк танк-ова и истакнута академска институција у Кини, која укључује 17 институција и више од 20 међудисциплинарних центара која запошљава 760 људи. Академија има за циљ да развије трансконтиненталне пројекте, а до сада је потписала преко 60 кооперативних споразума са међународним партнерима.

Министарство јавне управе

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?