Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Rasvijetljeno paljenje vozila počinjeno prošle godine; protiv bezbjednosno interesantnog lica podnijeta krivična prijava

Objavljeno: 03.07.2018. 20:51 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari podmetanjem požara na vozilu, koje je izvršeno prije godinu dana, i tom prilikom protiv bezbjednosno interesantnog lica nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo.

Naime, službenci OB Cerinje su, 02.07.2018. godine, u koordniaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju tom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.K. (21) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, u noći između 15. i 16. juna 2017. godine oko 01,15 časova, došao u ulicu X Crnogorske brigade, gdje je bilo parkirano vozilo marke „Nissan Juke“ vlasništvo M.R. iz Cetinja, kojom prilikom ga je polio benzinom i zapalio. Na vozilu je nastala potpuna materijalna šteta.

Krivična prijava protiv S.K. je podnijeta u redovnom postupku budući da se osumnjičeni već nalazi u ZIKS-u zbog drugog krivičog djela, odnosno zbog osnovane sumnje da je sa drugim licima počinio krivično djelo prevara u produženom trajanju na štetu firme „Roaming Montenegro“ čime je ova firma oštećena za oko 1.666.000 eura.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?