Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Расвијетљено паљење возила почињено прошле године; против безбједносно интересантног лица поднијета кривична пријава

Објављено: 03.07.2018. 20:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су јуче, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело уништење и оштећење туђе ствари подметањем пожара на возилу, које је извршено прије годину дана, и том приликом против безбједносно интересантног лица надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву због сумње да је починило наведено кривично дјело.

Наиме, службенци ОБ Цериње су, 02.07.2018. године, у коордниацији са државним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Цетињу том тужиоцу поднијели кривичну пријаву против С.К. (21) из Цетиња због постојања основане сумње да је починио кривично дјело уништење и оштећење туђе ствари. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, у ноћи између 15. и 16. јуна 2017. године око 01,15 часова, дошао у улицу X Црногорске бригаде, гдје је било паркирано возило марке „Ниссан Јуке“ власништво М.Р. из Цетиња, којом приликом га је полио бензином и запалио. На возилу је настала потпуна материјална штета.

Кривична пријава против С.К. је поднијета у редовном поступку будући да се осумњичени већ налази у ЗИКС-у због другог кривичог дјела, односно због основане сумње да је са другим лицима починио кривично дјело превара у продуженом трајању на штету фирме „Роаминг Монтенегро“ чиме је ова фирма оштећена за око 1.666.000 еура.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?