Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana Četvrta sjednica Nacionalnog Savjeta za obrazovanje

Objavljeno: 28.06.2018. 20:17 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Četvrta sjednica Nacionalnog Savjeta za obrazovanje (u trećem sazivu), održana je 28. juna 2018. godine u Ministarstvu prosvjete.

Na ovoj sjednici Nacionalni savjet za obrazovanje je odobrio učeničke komplete: Informatika sa tehnikom 5 (I i II dio)–udžbenik za peti razred osnovne škole; Informatika sa tehnikom 6 (I i II dio)–udžbenik za šesti razred osnovne škole; Informatika sa tehnikom 7 (I i II dio)–udžbenik za sedmi razred osnovne škole; Informatika sa tehnikom 8 (I i II dio)–udžbenik za osmi razred osnovne škole.

Nacionalni savjet za obrazovanje je donio obrazovne programe Elektrotehničar računarskih sistema i mreža, nivoa IV1, Elektrotehničar za razvoj veb i mobilnih aplikacija, nivoa IV1; Elektrotehničar elektronskih komunikacija, nivoa IV1; Elektrotehničar elektronike, nivoa IV1; Monter elektronske komunikacione infrastrukture, nivoa III; Tehničar prodaje, nivoa IV1, Prodavač, nivoa III, Gastronom, nivoa IV1.

Utvrđena je izmjena literature u predmetnom programu Turski jezik u gimnazijama.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?