Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Rasvijetljeno razbojništvo počinjeno u kladionici u martu ove godine; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 06.07.2018. 18:16 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su razbojništvo počinjeno u martu ove godine i juče lišili slobode V.L. (18) iz Podgorice, zbog sumnje da je, zajedno sa maloljetnim M.T. iz Podgorice, počinio ovo krivično djelo na štetu radnice sportske kladionice „Olimp“.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su V.L. i M.T, 28. marta 2018. godine, maskirani ušli u objekat sportske kladionice „Olimp“ u Podgorici gdje su uz prijetnju nožem radnici, koji je držao V.L, od nje zahtijevali da im preda novac a potom iz naplatnog pulta otuđili 230 eura, nakon čega su se udaljili iz kladionice.

Ovo krivično djelo je rasvijetljeno zahvaljujući višemjesečnom operativnom radu službenika Stanice kriminalističke policije CB Podgorica, koji su preduzimanjem intenzivnih mjera i radnji na terenu došli do saznanja koja su ukazala na identitet osumnjičenih lica. U saradnji sa nadležnim državnim tužiocem u ODT u Podgorici, sprovedena je potom i kriminalistička obrada.

Osumnjičeni V.L. će, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih izvršilaca, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će protiv M.T. posebni izvještaj zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo biti podnijet državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Podgorici u redovnom postupku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?