Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено разбојништво почињено у кладионици у марту ове године; осумњичени лишен слободе

Објављено: 06.07.2018. 18:16 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица расвијетлили су разбојништво почињено у марту ове године и јуче лишили слободе В.Л. (18) из Подгорице, због сумње да је, заједно са малољетним М.Т. из Подгорице, починио ово кривично дјело на штету раднице спортске кладионице „Олимп“.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да су В.Л. и М.Т, 28. марта 2018. године, маскирани ушли у објекат спортске кладионице „Олимп“ у Подгорици гдје су уз пријетњу ножем радници, који је држао В.Л, од ње захтијевали да им преда новац а потом из наплатног пулта отуђили 230 еура, након чега су се удаљили из кладионице.

Ово кривично дјело је расвијетљено захваљујући вишемјесечном оперативном раду службеника Станице криминалистичке полиције ЦБ Подгорица, који су предузимањем интензивних мјера и радњи на терену дошли до сазнања која су указала на идентитет осумњичених лица. У сарадњи са надлежним државним тужиоцем у ОДТ у Подгорици, спроведена је потом и криминалистичка обрада.

Осумњичени В.Л. ће, уз посебни извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатих извршилаца, бити приведен државном тужиоцу у ОДТ у Подгорици, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело, док ће против М.Т. посебни извјештај због основане сумње да је починио ово кривично дјело бити поднијет државном тужиоцу за малољетнике у ОДТ у Подгорици у редовном поступку.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?