Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Programa za naučno-tehnološku saradnju Crne Gore i Republike Italije u Tehnopolisu

Objavljeno: 19.07.2018. 16:27 Autor: Ministarstvo nauke
Izvršni program za naučno-tehnološku saradnju između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Italije, za period 2018-2020. godine biće potpisan 27. jula 2018. godine, u prostorijama Inovaciono-preduzetničkog centra “Tehnoplis”, u Nikšiću. Program će potpisati ministarka nauke, dr Sanja Damjanović, a u ime Republike Italije, ambasador Republike Italije u Podgorici, NJ. E. Luca Zelioli.

Istog dana, Mješovita komisija za naučnu i tehnološku saradnju između Crne Gore i Republike Italije održaće svoje prvo zajedničko zasijedanje.

Nakon evaluacije i dostupnog budžeta, obje zemlje predložiće naučno istraživačke projekte koji će se finansirati u periodu 2018-2020.
Izvršni program definisaće broj projekata odobrenih za sufinansiranje kao i način implementacije odabranih projekata.

Podsjetimo, Izvršni program se realizuje na osnovu Sporazuma o naučnoj i tehnološkoj saradnji između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Italije, potpisanog u Podgorici 26. septembra 2013. godine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?