Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana 33. sjednica Savjeta za brigu o licima sa invaliditetom

Objavljeno: 27.07.2018. 19:59 Autor: mrss
Dana, 26. jula 2018. godine u prostorijama Ministarstva rada i socijalnog staranja, održana je 33. sjednica Savjeta za brigu o licima sa invaliditetom. Dnevni red je sadržao sljedeće tačke: Konstituisanje novog saziva Savjeta; Razmatranje Informacije o realizaciji preporuka 11. i 19. Komiteta za prava osoba s invaliditetom, Razno.

Nakon isteka mandata prethodnom sazivu Savjeta, konstituisan je novi, koji broji 13 članova. Savjet, na čelu sa predsjednikom, ministrom rada i socijalnog staranja čine i generalni direktori resornih ministarstava, kao i četiri predstavnika civilnog sektora.

mrss

Informacija o realizaciji preporuka 11. i 19. Komiteta za prava osoba s invaliditetom sadrži realizovane aktivnosti koje se između ostalih odnose i na antidiskriminaciju, obuke, pristupačnost licima sa invaliditetom...

Pod tačkom Razno, predstavnici civilnog sektora otvorili su pitanja vezana za Fond za profesionalnu rehabilitaciju i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?