Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана 33. сједница Савјета за бригу о лицима са инвалидитетом

Објављено: 27.07.2018. 19:59 Аутор: мрсс
Дана, 26. јула 2018. године у просторијама Министарства рада и социјалног старања, одржана је 33. сједница Савјета за бригу о лицима са инвалидитетом. Дневни ред је садржао сљедеће тачке: Конституисање новог сазива Савјета; Разматрање Информације о реализацији препорука 11. и 19. Комитета за права особа с инвалидитетом, Разно.

Након истека мандата претходном сазиву Савјета, конституисан је нови, који броји 13 чланова. Савјет, на челу са предсједником, министром рада и социјалног старања чине и генерални директори ресорних министарстава, као и четири представника цивилног сектора.

mrss

Информација о реализацији препорука 11. и 19. Комитета за права особа с инвалидитетом садржи реализоване активности које се између осталих односе и на антидискриминацију, обуке, приступачност лицима са инвалидитетом...

Под тачком Разно, представници цивилног сектора отворили су питања везана за Фонд за професионалну рехабилитацију и Закон о измјенама и допунама Закона о професионалној рехабилитацији и запошљавању лица са инвалидитетом.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?